Produs nou

Portabil blender usb mixer storcator electric aparatul smoothie blender mini procesor de alimente, blender cana de suc blendere si furculita

999 Produse

10.12lei

-47%

19.45lei

Adauga la lista de dorinte

Q&A: (1)Intrebare: Pot baterii fi taxate cu 220 tensiune?Răspuns: Da, blenderul poate fi taxate cu 220 tensiune. (2)Întrebare: Cum să ne spălăm blender?Răspuns: se Toarnă o jumătate de ceașcă de apă în ceașcă, porniți blender timp de aproximativ 5 secunde, apoi se toarnă în apă murdară.Descriere Caracteristici: 1.De mici dimensiuni, portabil și multi-utilizare。 2.A face o ceașcă de suc de la 1 minut la o viteză mare,se Amestecă diferite tipuri de fructe și legume. 3.Sănătos și ecologic。 4.Reutilizabile atunci când încărcat complet și ușor pentru a încărca atunci când bateria este folosit.Suficient de sigur pentru că de dublu de protecție de siguranță pe comutatorul de alimentare.Instrucțiuni: pasul 1: se Spală fructele și se taie în bucăți mici.PAȘII de la 2:Pune în fructe, aproximativ 60% din corpul ceașcă, se adaugă 20% apa sau lapte, se face suma totală de aproximativ 80% din corp cupa de capacitate.PAȘII 3:Strângeți cupa capac, invertit cupa corp, porniți comutatorul, etc. după ce motorul se rotește, pune-l în poziție.Atunci când se lucrează, se agită cană cu suc de ușor, efectul de stoarcere este mai bine.PAȘII 4:După stoarcere este terminat, opriți comutatorul de alimentare și deșurubați cupa capac pentru băut.Dacă există prea multe resturi de fructe, vă rugăm să folosiți filtrul înainte de a bea.Caietul de sarcini: Material de Bază:ABS Material Lamă: Oțel Inoxidabil volum Cupa: 380mL Greutate: 510g de Culoare: Roz,Violet,Albastru,Verde Frecvența de stoarcere: 90 de fiecare dată, poate fi stors de 10 ori.Pachetul include: 1*Storcator de Cupa(alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.) Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare. 2.Datorită diferenței dintre monitoare diferite, există diferențe de culoare, vă rugăm să luați produsul real ca standard.

  • Cupa Volum: 380ML
  • denumire produse 1: Portabil Blender
  • style1: Multifunctional
  • Material De Bază: ABS
  • produse nume 2: storcator de lamaie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Features2: portabil și multi-utilizare
  • Material Container: Plastic
  • Features1: Mic în dimensiuni,
  • Proprietățile Produsului: Storcătoare
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: Aihogard
  • Features3: De mare viteză
  • Metoda De Încărcare: USB
  • Categorii de produse: Aparate De Bucatarie
  • Function3: Suc De Fructe
  • Features4: Sănătos și ecologic
  • Stil: Vertical
  • Categorii: Electrocasnice
  • Funcția: Juice Extractor
  • Function2: Amestecand

Etichete: ciocolata cutter mașină, mini portabil de cana de suc, portabil blender smoothie, blendjet, usb reîncărcabilă portabil blender storcator, blender priza de unitate, audio mini mixer, electric, storcator de fructe, electric trestie de zahăr storcator mașină, chineză foo câine statuie.

Scrie o recenzie

Portabil blender usb mixer storcator electric aparatul smoothie blender mini procesor de alimente, blender cana de suc blendere si furculita

Portabil blender usb mixer storcator electric aparatul smoothie blender mini procesor de alimente, blender cana de suc blendere si furculita

Scrie o recenzie

Produse similare